top of page
Innlegg: Blog2_Post
Søk

Pappas genser del 2

Mens jeg skriver dette holder jeg på med en skulder på ryggstykket etter å ha fullført frontstykket.

Og oppdaget at jeg må redesigne ermene (som jeg viste i del 1), før jeg kan sy de fire stykkene sammen. 🤦‍♀️
Da jeg sa jeg kunne lage denne genseren i fjor tenkte jeg ikke på syingen...

Jeg må lære meg en all-in-one oppskrift, så jeg slipper å sy.

Jeg har sett strikkere gjøre det, og jeg vet jeg ikke kan være den eneste hekleren som hater håndsying.


(Første skulder ferdig)

En stor del av denne genseren er at den skal være vendbar, der en side er mer brun enn oransje, og den andre siden er mer oransje enn brun. Jeg vet at den beste sømmen som vil holde at på plass og ikke synes så alt for mye er madrass sømmen.


Jeg har heklet, så teknikken og resultatet er litt annerledes enn det beskrevet på siden.


Jeg hater madrass søm, det tar altfor lang tid og hendene mine ser alltid ut som nåleputer når jeg er ferdig 🤕. Men det er også verdt resultatet.


(Andre skulder ferdig. Bakstykke ferdig.

🎉🎉🎉)


En side oppAndre side oppJa, jeg er klar over at fargekombinasjonen er 70-talls. Det var også en del av dette prosjektet.Jeg kommer til å legge ut oppskriften på denne genseren når jeg er ferdig med å sy og pappa har prøvd den på.Nå over til matten for å finne ut av hvordan jeg skal hekle ermene så de passer. 🤓 📑

Det blir kommentert på i neste del.

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page