top of page
Innlegg: Blog2_Post
Søk

Siste Høsting

Nå som trekkfuglene har fløyet er det tid for årets siste høsting og helligdager. The Bargain Bead Box november 21 er en ode til høsten i festive rød og grønn, med tigerøyes gyllenbrune sjarm og de søte varme tonene til rosegull.

Jeg har unngått å skrive om perlene fra denne måneden, for noe skjedde. Ikke bare med min boks, men flere internasjonale kunder. Og bare å tenke på det gjør meg så SUR. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 DHL MISTA PERLENE MINE 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Og det var mange nok til at Bargain Bead Box byttet kurer til USPS.

Veldig enkel overgang da søster-butikken allerede bruker USPS for internasjonale kunder. La meg vise deg hva jeg skulle ha fått:

Jeg fikk refundert beløpet for november boksen og hoppet over til butikken Bead Box Bargain og kjøpte det jeg kunne av hva som skulle ha kommet i postkassen min.

Det var ikke så mye som jeg håpet på, så jeg la litt mer i handlekurven og gravde i perlene jeg har fra før. Jeg fant fram noen lava steiner, skjell og glassperler.

Av alt av tigerøye perler jeg fant i butikken var kun anhenget, men jeg har noen tigerøye perler fra før av. Men jeg hadde blitt så glad for å få mer 😤  Sa jo at jeg blir sur. Plaster på såret er at jeg fikk Dahlia perlene (de tre kakigrønne nederst til venstre i bilde 3) gratis. Og jeg fant de søteste porselensperler av ugler og panda (er ikke med i bilde), er ikke sikker på å bruke dem nå eller vente. Jeg er heller ikke sikker på om jeg kommer til å bruke de grønne glassperlene for denne måneden. Det kommer en egen post for alt jeg har laget ferdig.

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page